Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Pääsiäisrieha ja klinikkareissu

tiistai 9. huhtikuuta 2013Heippa!
Päivitän vasta nyt tosta pääsiäisrieha näytöksestä, joka oli 31.3. Toivoin että olisin saanut näytöksestä jotain kuvia päivitystä varten, mutta kun niin ei ole kuulunut tai en tiedä onko kuvia meistä ollenkaan, niin päivitän nyt sitten ilman niitä.

Tapahtumaan tuli ihan mukavasti väkeä, katsomo oli täynnä ja pihat kuhisi lapsiperheitä. Sää oli suotuisa, kevätaurinko porotti mukavasti. Pihoilla pyöri ponitalutusta, kärry- ja rekiajelua, kirppistä, arpajaisia, makkarakojua. Maneesissa oli esteratsastus- ja kenttäratsastusnäytös joihin me Loren kanssa osallistuttiin.

Käytännössä hyppäsimme vähän mitä sattuu ja kuuluttaja sitten kertoi esteratsastuksen lajista ja kenttäratsastuksesta. Varusteista, kilpailuista, säännöistä yms. Vähän tämmöstä nippelitietoa sellaisille ihmisille jotka ei mitään hevosharrastuksesta tiedä. Meidät myös esiteltiin lyhyesti yleisölle. Aluksi hypättiin rataesteitä ja sitten minä ja Sara hypättiin lopuksi muutama maastoeste ja rataesteistä tehty coff-in este, jossa vesimatto toimitti haudan virkaa.

Lore oli aika villi, se oli tosi tohkeissaan, ei oikeen kuulolla. Itselläkin keskittyminen oli hakusessa ja koko homma meni vähän räiskimiseksi. Mutta ainakin meillä oli hauskaa! Tässä teille pieni videokooste, koko hommaa oli vaikea saada videolle joten tässä vaan jotain hyppyjä.. :)Lauantaina 6.4 meidän piti osallistua Porvoon estekisoihin, mutta ne peruuntuivat tämä Herpes-hysterian takia, joten ne nyt jäivät sitten väliin. Näyttää myös siltä, etten pääse Keravan kisoihin 28.4 enkä Niinisalon ekoihin kenttäkisoihin töiden takia :( Joten meidän kenttäkisakausi alkaa luultavasti vasta Lapinlahdelta toukokuun loppupuolella. Näin ne tilanteet muuttuu, ikäväkyllä..

Maanantaina käytiin klinikalla. Hampaat raspattiin, Lore sai rokotukset ja sitten se vielä sirutettiin tulevaa FEI:n kilpailupassia varten :) Tämä viikko meneekin sitten kevyemmin ja sitten palaillaan taas treeniin.

12 kommenttia:

 1. Miten teijän tallinomistajat antaa teidän käydä muilla maneeseilla kun nyt on sitä herpestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei me käydäkkään muilla talleilla? :) Tää herpes-juttuhan tuli vasta viimeviikolla ja sen jälkeen ei olla käyty kun klinikalla, joka oli välttämätön reissu. Vaatteet vaihdetaa ja pestään ja desinfioidaan :)

   Poista
 2. tuo estenäytös oli tosi kivan näköinen ja juonto oli oikein hyvä! just tällaisia juttuja tarvitaan, että ei-hevosihmiset pääsevät vähän lajiin sisälle :)

  VastaaPoista
 3. mistä olet ostanut owenisi ja paljon maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin Royal Horsesilta, joka on jo lopettanut. maksoi reilu 300e.

   Poista
 4. Mäkin tykkäsin kovasti tosta hyppynäytöksestä :)

  VastaaPoista
 5. Teist oli hyvä kuva hippoksessa!

  VastaaPoista
 6. ootko lähdössä ulkomaille vai miksi fein passi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näillä näkymin ainakaan, koulut vielä kesken. FEI:n passi siksi koska Suomessa järjestetään tänä vuonna muutama kv1* ja mikäli PM:eihin päästään niin sinne tarvitaan FEI:n passi :) Ja onhan se hyvä olla tulevaisuutta varten.

   Poista