Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Täällä taas

torstai 24. toukokuuta 2012


Noniin, nyt sormet ja varpaat ja hiukset ristiin että meidän kohdalla vastoinkäymiset ja ongelmat ovat taas takanapäin eikä hetkeen tarvitsisi murehtia. En edes jaksa enkä halua vaivautua kertomaan mitä kaikkea tässä on käynyt. Mutta alkukausi on mennyt ihan totaalisen pipariksi ja suunnitelmat uusiksi... ai v*tuttaako? Ei toki.

Alkuperästen suunnitelmien mukaan meidän olis pitäny Loren kanssa aloittaa kausi Niinisalosta ja olla starttaamassa Vaativaa B:tä Lapinlahdella 26-27.5, mutta ollaankin nyt menossa Helppoon Ypäjälle 26.5. Miksi? Koska ei päästy aloittamaan kautta Niinisalossa, ja ei olla vielä valmiita Lapinlahteen mennessä, joten täytyy sitten mennä Ypäjälle.. Keravalla 16-17.6 olisi tarkotus sitte mennä meijän eka Vaativa B, joka nyt sattuu olee samalla ne nuorten suomenmestaruudet, GREAT! Näinhän tää pitikin mennä. Mut ei se mitää, kato lahjattomat treenaa vai miten se meni!

Ollaan nyt päästy taas treenailee Loren kanssa. Perjantaina marjo kävi meitä hypyttämässä ja tänään oltiin pitkästä aikaa käymässä Ehon valmennuksessa. Treenit meni ihan hyvin, kuski oli aika kujalla, joten saa nähä mitä Ypäjän kisoista tulee. Hepalla kyllä intoa ja puhtia nyt riittää yllinkyllin!! Ens viikolla mennään sitten Keravan maastoradoille treenaamaan tulevia kisoja varten!

Tässä pieni pätkä parilta esteeltä, kiitos Marikalle kuvaamisesta!Sitten kerron lyhyesti Ypäjän hallikenttäkisoista. Ne meni siis tosi hyvin, Lore yllätti mut täysin. Se teki hyvän kouluradan. Okei, se oli kyllä jännittyny ja liikkeet oli aika suppeat ja "töpötöpö"-luokkaa. Mutta meille ei tullut rikkeitä ja suoritus oli suht tasainen, joten prosentitkin oli siihen nähden hyvät 62% ja rapiat.


Meistä oli iso kuva Keski-Uusimaassa ja pieni maininta meistä.
Enkä edes tiennyt tästä ennenkuin lehdestä luin aamupallalla :D
 Estekoe meni hyvin lukuunottamatta yhtä petollista pudotusta, jonka takia sitten lopulta menetettiin hyvä sijoitus. Lore ei vaan tullut pidätteistä kiinni ja hyppäsi "päin" yhtä pystyä... huah. Mutta ei voi mitään. Maastokoe meni sitten "tietty" puhtaasti. Lore oli aivan liekeissä. Vaikka se oli verkassa jo vähän väskä, mutta kun se pääsi haimihalliin radalle niin se ihan syttyi! Voi kuinka se tykkääkään tehä tätä hommaa :) Oli ilo ratsastaa sitä sillä maastoradalla. Odotan innolla lauantain kenttäkisoja ypäjällä!!

Tässä videot estekokeesta ja maastokokeesta. En jaksa ladata koulukoetta, kun se on niin pitkä.

Niin ja en tiedä oonko maininnu mutta saatiin Loren kanssa tosiaan Etelä-Suomen Ranking hopeaa junnujen kenttäratsastuksessa 2011 :) Iloinen yllätys! En tosiaan osannut odottaa, koska ei hirveesti aluekisoja kierretty tona vuonna.. Mutta silti saatiin taas sellanen nätti laatta seinää koristamaan, jonka Renja antoi mulle tuolla Ypäjän kisoissa, kun itse en palkintojenjako-tilaisuuteen päässyt. Onnea Renjalle ansaitusta ranking-kullasta!

Jep, eikai tässä muuta. Kirjotan sitten miten Ypäjällä meni :) Toivotaan nyt että meidän vastoinkäymiset olisi takana ja saataisiin nauttia kesästä ja kisoista Loren kanssa. Meille näyttää nää keväät olevan aina pahinta aikaa...

7 kommenttia:

 1. Kiva, että pääset jälleen kisoihin vaikeuksien jälkeen! Sujuvan näköistä menoa Ypäjällä!

  Saatko muuten kilpailla mestaruudesta Keravalla, vai täytyykö SM:iin olla vielä nykyisin kvaali samasta luokasta?

  VastaaPoista
 2. Moikka :) Kentässä mestaruusluokkiin pätee samat kvaalisäännöt kuin muissakin luokissa, eli ei tarvii olla Vaativasta tuloksia. 2 helpon luokan tulosta riittää, joten saan osallistua :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Roosa! Upeeta kattoo jälleen kuinka meette :) toivottavasti nyt alkaa sitten päivityksiäkin tulemaan useammin, teistä olis kuitenki kiva kuulla miten menee! Ehkä sitä jonain päivänä pääsee menemään samoja luokkia kuin sä, mutta nyt tyydyn ihan vaan ihailemaan sun menoas :)

  VastaaPoista
 4. oliko toi ypäjän estekoe 110cm? hienoja ootte :)))

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Olis varmaan harmittanut, jos olis kvaali jäänyt saamatta jonkun ongelmien takia, kun muuten on valmis sille tasolle!!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos Julia :) Joo olsi tarkotus nyt taas päivitellä kun on jotain päivitettävää ja kisoja ja valkkuja!

  Helpon estekoe on 105cm :)

  No todella! Onneks pääsen osallistumaan, vaikka onhan se aikamoinen haaste/riski nousta vaativaan mestaruuskisoissa.. radat on varmaan mitoissaan, mutta toisaalta en epäile etteikö siitä selvittäis :)!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä tuleviin koitoksiin! :)
  ps. sulle olis haaste http://sinttila.blogspot.com

  VastaaPoista