Etusivu           Roosa           Amorodio d'Acheronte           Colorado

Blogi jää tauolle..

lauantai 16. heinäkuuta 2011

(C) Meri T. / mersssu.kuvat.fi

Heippahei, kuten huomaatte en ole kauhean ahkeraan päivitellyt. Jotenkin nyt motivaatiota puuttuu ja ei jotenkin nyt vaan nappaa tää bloggaus. Joten reilumpaa on, että sanon suoraan että pidän taukoa kun että odottelette kokoajan uutta postausta. En osaa sanoa kauan taukoillaan, mut nyt ei vaan huvita kirjottaa. Varsinkin kun jollain tavalla tuntuu ettei ketään kiinnosta jne.

Muuten on sujunut nyt hyvin. Oltiin Niinisalossa kenttäkisoissa 9-10.7 ja tultiin viidensiksi! Eli ensimmäinen sijoitus kansallisista että helposta :) Olin todella tyytyväinen. Kouluratsastus on pikkuhiljaa ruvennut paranemaan, hitaasti mutta varmasti. Maastossa hevonen tuntuu nyt olevan terässä ja tulessa, joten sitä koulua vaan pitäs treenata ja treenata!! Ekaa kertaa Lore oli 100% itsevarma ja luottavainen helpon maastokokeessa :) Se hyppäsi vettä vaan korvat hörössä KAIKEN! Olen niin tyytyväinen <3

Oltiin tänään koulukisoissa ja meni aika hyvin, paremminkin olisi voinut mennä. Mentiin Helppo B:3. Meillä on jokaisessa paperissa lukenut tähän mennessä : enemmän takaosaa alle ja etuosaa ylös, reippaampi tahti. Nyt ei lukenut mitään noista! Loppukommenteissa luki "Kiva ja laadukas hevonen, joka tarvitsee vielä lisää voimaa". Tuomareita oli kaksi ja olivat aikalailla samaa mieltä loppukommenteissa. Joten ollaan saatu korjattua 2 asiaa! :) Nyt vielä pitää hioa tasaisuutta ja hevosta vielä vähän lyhyemmäksi, niin kyllä se siitä. Sijoitusta ei tullut mutta edistystä on tapahtunut ja olen tyytyväinen!

Mutta, nyt keskityn treenaamiseen ja henk.koht elämään ja blogi jää vähän vähemmälle. Luultavasti tulen joskus ehkä kirjoittamaan tiivistelmää miten on sujunut mutta tuskin mitään yksityiskohtaista kertomusta kisoista.. : ) Toivottavasti ymmärrätte.

Blogi EI siis ole lopettamassa!! Joten älä suotta poistu lukijoista :) Yritän pitää vaan vähän taukoa tästä liiallisesta dataamisesta ja koneella roikkumisesta.

Tässä vielä Niinisalon maastoradalta pätkä, jouduin paljon ratsastamaan tolle rantapöydälle, kun se on _aina_ ollut loren mielestä tosi hurja.. Muut esteet menikin sitten kuin vettä vaan, mm. tuo tykkilaatikot-renkaat yhdistelmä! :)

4 kommenttia:

  1. Harmi, että bloggausmotivaatio on hävinnyt. Tiiän ihan tarkalleen saman tunteen :) Mutta pidä ihan rauhassa taukoa, eiköhän se sieltä palaile! Odottelen innolla, että jaksat taas postailla :) Mua ainakin kiinnostaa teidän kuulumiset yms!

    VastaaPoista
  2. Harmi, kun en nähny mitään teijän suorituksia :/ Teijät näin kyllä monta kertaa ja kuulin, kuinka teitä kuulutettiin esteradalle :D

    Mut onnea sijoituksesta!

    VastaaPoista
  3. ootko tulossa Purolaan kisaamaan? (:
    Harmi,että blogi innostus laskussa,mutta jatkat sitten kun sitlä tuntuu :)

    VastaaPoista
  4. onnee sijotuksesta! (: pieni breikki on hyvä pitää jos siltä tuntuu. Jos sit tauon jälkee into palaa

    VastaaPoista